Mobilna verzija
gv
gv

Šok v Barceloni: Veliki zvezdnik sporočil agentom, da si želi zapustiti klub!

Profimedia

Katalonski Sport je postregel s pravo bombo!

Katalonski Sport je postregel z novico, ki je v svetu nogometa, še posebej pa med navijači Barcelone, dvignila ogromno prahu. Eden od glavnih zvezdnikov resno razmišlja o odhodu iz Barcelone, zelo konkretni pa so pri omenjenemu mediju tudi pri vzrokih za to odločitev.

Neymar naj ne bi bil zadovoljen, ker je pri Barceloni v veliki senci argentinskega nogometnega virtuoza Lionela Messija. Kljub temu, da je oktobra s španskim podprvakom podaljšal pogodbo do leta 2021, pa si želi oditi še v tem prestopnem roku.

Ena od njegovih velikih želja je tudi osvojitev zlate žoge za najboljšega nogometaša leta, kar mu pa pri Barceloni skoraj zagotovo ne bo uspelo. Njegovi agenti naj bi že vzpostavili stike z nekaterimi klubi, ki bi si lahko privoščili njegovo velikansko odškodnino, med njimi pa se omenja Manchester United, PSG in celo madridskega Reala.

Da vse skupaj ni privlečeno za lase, potrjujejo tudi besede Neymarja, ki je pred kratkim spregovoril o svoji prihodnosti v dresu Barcelone. "Kdo ve, kaj se bo zgodilo jutri. Za zdaj sem zadovoljen, ampak vse se lahko zgodi," je bil nekoliko skrivnosten brazilski nogometaš.

Značke: neymar , barcelona