Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

nu
nu

Cristiano Ronaldo bo zdaj še bolj "smrtonosen": Iz Španije odhaja njegova največja mora!

Reuters

Brazilski nogometni vratar Diego Alves, ki velja za specialista za branjenje 11-metrovk, se je po desetih letih v Španiji odločil za vrnitev v domovino. Dvaintridesetletnik je zapustil španskega prvoligaša Valencio in se pridružil domačemu Flamengu.

Alves je med desetletjem, v katerem je igral v španskem prvenstvu primera division, ubranil kar 24 strelov od 51 z bele točke in to v dresu Almerie (od 2007 do 2011) ter Valencie (od 2011 do 2017).

Po poročanju španskih medijev je Flamengo z Alvesom podpisal štiriletno pogodbo, prestop pa je vreden manj od pol milijona evrov.

Zanimiv je predvsem podatek, da ima Alves precej boljši izkupiček iz oči v oči s Cristianom Ronaldom. Zvezdnik Reala slovi kot zelo zanesljiv izvajalec najstrožje kazni, a proti brazilskemu vratarju je do zdaj imel vedno težave, saj je od štirih enajstmetrovk uspešno izvedel le eno! Alves mu je eno obranil še v dresu Almerie, dve pa kot član Valencie. Prav vse tri je Brazilec obranil na stadionu Santiago Bernabeu, Ronaldo pa je bil od njega uspešnejši na Mestalli.