Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

gv
gv

Dani Alves o sporu pred finalom lige prvakov: Vam povem, kaj se je v slačilnici res dogajalo!

Po prestopu Leonarda Bonuccija k Milanu so se v javnosti še podkrepile govorice, da je v slačilnici Juventusa pred letošnjo finalno tekmo lige prvakov močno počilo.

Juventus je ostal brez dveh odličnih nogometašev. Pred tedni je Torino zapustil Dani Alves, ki je okrepil vrste PSG-ja, zdaj pa je športno javnost presenetil tudi steber obrambe Leonardo Bonucci, ki bo v novi sezoni nosil dres Milana. Zakaj ravno onadva?

Pojavili so se namigi, da je pred finalom lige prvakov v Cardiffu v slačilnici Juventusa vladala izjemna napetost, brazilski nogometaš pa jo je skušal pomiriti s pomočjo glasbe. A Bonucciju se ta ideja ni zdela ravno primerna, ko mu je že nekajkrat zabrusil, naj jo ugasne, naj bi mu Alves odvrnil, da bo imel po koncu finala še zmeraj vsaj tri naslove evropskega zmagovalca, Bonucci pa nobenega.

Zaradi tega naj bi ga Italijan prijel za vrat in ga skoraj mahnil, a ju je ločil trener Juventusa Massimiliano Allegri in jima zabičal, da bosta po koncu sezone oba zapustila Torino. To se je tudi zgodilo, a bojda ta zgodba ni niti malo resnična.

Vsaj če gre verjeti brazilskemu nogometašu, ki je vse to kategorično zanikal. "V vašo informacijo, po koncu finala sva bila z Bonuccijem skupaj. Trpela sva in do šestih zjutraj ugotavljala, zakaj smo izgubili. Ne govorite neumnosti, če ne veste, kaj se je resnično zgodilo!" je sporočil Dani Alves.