sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 12.07.2017 09:33:56

Trener Zrinjskega šokiral s pojasnilom: Opravičujem se za te besede, tega ...

Trener Zrinjskega Blaž Slišković je tiskovno konferenco pred obračunom z Mariborom začel nekoliko drugače. Nepričakovano drugače.

Trener Zrinjskega Blaž Slišković je bil nekoliko drugače že kot nogometaš, takšen je tudi kot trener. Pove, kar si misli. Stvari ne olepšuje. In tako je bilo tudi tokrat, ko je izjemno dobrega razpoloženja za začetek novinarske konference malce okaral svojega dobrega prijatelja, sicer novinarja Dnevnega lista. Ta je pred dnevi zapisal, da je Slišković dejal, da je bil Maribor proti Krasnodarju videti smešno. Ta beseda je v Sloveniji dvignila precej prahu, a očitno to ni bilo res.

"Najprej bi rad pozdravil prijatelje iz Slovenije. In takoj se želim opravičiti. Vem, da bodo slovenski novinarji moje besede prenesli v Slovenijo. Moj cenjeni prijatelj je v ponedeljek napisal nekaj, česar sam kot trener ne bi nikoli izjavil za nobeno ekipo, kaj šele za Maribor, ki je pred nekaj leti igral v skupinskem delu lige prvakov s Chelseajem, Schalkejem in Sportingom. Razumem novinarje, razumem občasno potrebo po senzacionalističnih naslovih, toda nikoli nisem rekel, da je bil Maribor proti Krasnodarju videti smešno. Rekel sem, da je bil na trenutke videti nemočno. 'Smešno' je slišati kot podcenjevanje, zato se ljudem iz kluba opravičujem," se je hitel opravičevati Slišković, in sicer za besede, ki jih očitno nikoli ni izrekel ...

Značke: zrinjski, maribor

Članki iz rubrike