Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.07.2017 09:49:43
Deli članek:

Škandal v St. Petersburgu! Maradonina "božja roka" jo je začela slačiti, on pa trdi ravno nasprotno

Eden najboljših nogometašev vseh časov Diego Maradona se je v ruskem St. Petersburgu znašel sredi škandala. Novinarka ga je obtožila spolnega nadlegovanja.

Ruska novinarka Ekaterina Nadolskaja je bila v hotelskem baru, kjer je med pokalom konfederacij bival Maradona. "Vprašala sem ga, če bi lahko z njim naredila intervju. Privolil je in me povabil v svojo sobo," danes pojasnuje Ekaterina.

Njena prijateljica je kmalu zatem odšla, Argentinec in novinarka pa sta odšla v njegovo sobo. "Maradona je zaprl vrata in sprva le odgovarjal na moja vprašanja. Potem me je začel nadlegovati," nadaljuje 30-letna Rusinja. Kot je podrobno razložila, jo je nekdanji nogometaš začel slačiti, tako da je na koncu ostala le v spodnjem perilu. "Ustrašila sem se, obenem pa sem mu zagrozila, da bom poklicala policijo. Potem se je hitro odzval in kar sam poklical hotelsko varnostno službo."

Novinarka Ekaterina Nadolskaja je v St. Petersburgu pokrivala pokal konfederacij.


Novinarko so trije varnostniki odpeljali kar v spodnjem perilu, vse njene stvari pa so ostale v sobi. Brez oblačil je morala sedeti v avli hotela s petimi zvezdicami. Telefon so ji vrnili šele po treh urah. Pozneje je do nje prišel eden od članov ekipe Maradone in v njo zabrisal 500 dolarjev - domnevno za njen molk glede dogodka.

Osebje hotela naj bi jo sililo, da zapusti hotel, vendar je želela počakati policijo. Ta je v hotel prispela komaj okoli osmih zjutraj. Takrat je novinarka tudi dobila svoja oblačila. Nihče se ji ni opravičil.

Ali Ekaterina govori resnico, za zdaj še ni jasno. Nogometaševa zgodba je namreč povsem drugačna. On trdi, da se je novinarka takoj po prihodu v njegovo sobo začela slačiti. Ker mu to ni bilo všeč, jo je prosil, naj preneha in zapusti sobo.

Vodstvo hotela je želelo dogodek pospraviti pod preprogo, češ da je bila ta noč v hotelu povsem običajna in mirna.

Ekaterina Nadolskaja