gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.06.2017 08:39:50

Španci podali razloge, zakaj Alvaro Morata še ni podpisal z Unitedom in ne, razlog ni Cristiano Ronaldo

Manchester United se je že okrepil z Victorjem Lindelöfom in bo v kratkem v svoje vrste pripeljal še Nemanjo Matića. Toda kaj se dogaja z Alvarom Morato?

Španski AS je razkril, kaj se v tem trenutku dogaja s 24-letnim napadalcem Reala iz Madrida. Manchester United je po podatkih časopisa v Madrid že naslovil ponudbo v vrednosti 70 milijonov evrov vključno z dodatki za uspešnost, a kaj ko Real menda zahteva med 80 in 90 milijonov

Zakaj? AS je iz virov blizu Santiaga Bernabeua izvedel, da so razlogi za takšno evalvacijo naslednji.

Prvič, Morata je seveda standardni član španske reprezentance, ki tako dobiva naslednika Davida Ville in Fernanda Torresa. 

Drugič so navedli, da je Morata star zgolj 24 let in je tako v najboljših letih, na takšni ravni pa lahko igra še desetletje.

Tretjič, Real je prepričan, da na trgu ni nogometašev, ki bi lahko nadomestili Morato pri Realu, zato potrebujejo ogromno denarja, da si zagotovijo kakšnega izjemnega napadalca. 

V nasprotju s prepričanjem, odhod Morate ni odvisen od prihodnosti Cristiana Ronalda, ki je nekje razpet med odhodom in ostankom v Madridu, kar pomeni, da ima Real v rokavu že eno morebitno okrepitev, ki bi lahko nadomestila slovitega Portugalca (verjetno Kylian Mbappe).

Vseeno je moč pričakovati, da bo United in Mourinho, ki si močno želi Morato v dresu rdečih vragov, napraskal še dodatnih 10-15 milijonov in na Old Trafford pripeljal igralca, ki bi lahko zakrpal luknjo v napadu, ki jo je pustil Zlatan Ibrahimović.

Članki iz rubrike