mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 24.06.2017 22:18:28

In še en preobrat v zadevi Donnarumma. Je zdaj na odstrelu Mino Raiola?

Profimedia
Primer mladega nadarjenega vratarja Gianluigija Donnarumme v Italiji postaja prava telenovela. Preobrati in sočne podrobnosti si sledijo praktično iz dneva v dan, javnost pa komaj čaka na razplet.

Agent Donarumme je kontroverzni Mino Raiola, ki je pravzaprav dobro zamešal in iz nadaljevanja kariere 18-letnega mladeniča skuhal pravo mineštro. To so spoznali tudi fantovi starši, ki počasi prevzemajo vajeti v svoje roke.

Pomagal je tudi obisk trenerja Vincenza Montelle Milana v družinski hiši, kjer so vsi skupaj po odkritem pogovoru ugotovili, da je nebodigatreba v tej zgodbi pravzaprav Mino Raiola. Starši Gianluigija ga ne marajo, oče Alfredo si denimo prizadeva, da bi njegov sin podaljšal pogodbo z Milanom še za tri leta.

raiola
Profimedia


Na drugi strani je Raiola svojega bratranca in tesnega sodelovaca Enza poslal na Poljsko, kjer Donnarumma brani za italijansko reprezentanco na evropskem prvenstvu U-21. Prepričal naj bi ga, da je odhod k Realu zanj (in v finančnem pogledu tudi za Raiolo) najboljša možnost.

Kot zdaj kaže, Donnarumma zavrača Raioline nasvete, odločiti se želi sam. Ima pa močno podporo (tudi vpliv) svoje družine, kar je v tem primeru seveda še kako pomembno. Starša sta predlagala razhod z Raiolo.

Članki iz rubrike