Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 23.06.2017 16:01:45

Spregovorila je Ronaldova deklica na vozičku! Kar je povedala, bo Cristianovo podobo za vedno spremenilo

Cristiano Ronaldo je s svojo gesto pred tekmo pokala konfederacij med Portugalsko in Rusijo navdušil svet.

Naj spomnimo, na igrišče se je sprehodil z 10-letno deklico Polino na invalidskem vozičku, jo ves čas držal za roke in jo tudi poljubil na čelo. Nemški Bild je zdaj opravil pogovor z deklico, ki je navdušila mnoge, v njem pa je razkrila, kakšno je bilo srečanje s Cristianom Ronaldom. Bilo je sijajno, bil je še boljši, kot je bilo mogoče sklepati iz posnetkov in fotografij. Pravi car. In kot pravi dekletce, nič ni bilo izscenirano ali zaigrano.   

"Na začetku je bil v tunelu zelo resen, jaz pa sem se malo bala, da ne bo želel steči z mano na igrišče. Toda nato sem se mu nasmehnila, on se mi je nasmehnil nazaj in prijela sva se za roke . Nisem mogla verjeti, da bom šla z njim na igrišče. Tudi on je to, da bo šel z mano, izvedel pet minut pred tem, oziroma se je tako odločil sam. Zato je bila njegova reakcija res pristna. Ni mogel načrtovati, vse je naredil sproti in iz srca" je povedala majhna junakinja in dodala, da ji je želel veliki zvezdnik pomagati. "Vprašal me je, če želim, da me on in soigralci potiskajo na igrišče. Res je bil pripravljen storiti to. Toda povedala sem mu, da bom to storila sama, saj ga želim držati za roke. Všeč mu je bilo. Pri tem se mi je še enkrat nasmehnil."

Ronaldo je deklici na igrišču podaril svojo jopico za trening, tudi on pa je od nje dobil darilo. "Pri sebi sem imela dve zapestnici, eno v barvi Rusije in eno v barvi Portugalske. Slednjo sem mu podarila, res se je razveselil, se mi zahvalil in mi dal tri poljubčke. To je bil najlepši dan v mojem življenju. Hvala, Cristiano."

ronaldo3

Članki iz rubrike