kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.06.2017 13:28:50

Mamić v svojem slogu! Bizarni nastop in bizarne izjave: Če bi proti meni letela krogla, bi bog...

M24 / Grega Wernig
Prvi mož Dinama Zdravko Mamić je sklical izredno tiskovno konferenco in na njej govoril kar uro in pol.

Po napadu na Bolu, pričanju Luki Modriću in bizarnem pevsko-plesnemu vložku na poroki Matea Kovačića se je kontroverzni Zdravko Mamić odločil spregovoriti na izredni tiskovni konferenci v zagrebškem hotelu.

Tudi tokrat ni razočaral. Imel je uro in pol monologa o stvareh, ki so mu ležale na duši. "Sem oboževalec naše države. Popolno sem navdušen, ko vidim morsko vodo. Ko vidim Dalmacijo, si 200-odstotno opomorem. Dalmacija tudi mrtveca dvignila iz groba, tam imam nešteto prijateljev. Za kaj sem jaz kriv? Tam sem bil, da bi zapravil nekaj denarja, toda človek se je zahrbtno priplazil in me s polno močjo udaril. Če bi padel na čoln, bi se lahko končalo s smrtjo. Bruhal sem, se dušil, a se nisem dal. Drugi dan sem pel in se veselil na bratovem rojstnem dnevu," je spregovoril o napadu nanj  na Braču. 

"Nikoli nisem tožil novinarje, od mene so izvlekli veliko denarja, od zdaj pa se bodo stvari zamenjale. Zdaj jih bom tožil za vsako obrekovanje," je napovedal vojno predstavnikom sedme sile. Dotaknil se je tudi svojega nastopa na poroki Matea Kovačića: "Kovačić in jaz sva bila središče celotne zabave. Koga briga, zakaj sem slekel srajco? Jaz tega ne počnem zato, ker sem nor, egocentrik, temveč svoj imidž žrtvujem zato, da bi se narod veselil. Ko dvignem roke, nastane delirij v dvorani. Ko Mišo Kovač dvigne roke, se budi Hrvaška. Do smrti bom pel - 'ne može nam niko ništa'!"

Zaključil pa je povsem v svojem slogu. Z bizarnimi izjavami o svoji nesmrtnosti in nedotakljivosti: "Če mi bo kdo dokazal, da sem utajil eno lipo, mu bom dal nagrado v višini 100 tisoč evrov. Dokažite mi, da sem koga oškodoval. Kaj ste naredili, da se ne morem mirno sprehajati v svoji državi. Poskušali so me pretepsti, a me niso mogli uničiti. Tudi če bi proti mene letela krogla, bi bog spustil rampo, krogla pa bi se odbila od nje."

Članki iz rubrike