Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.06.2017 11:10:42

Najostrejši napad Barce: Messi je pesek v oči! Sramota! Vse kaže, da bodo Cristiana Ronalda uspeli ...

Profimedia
Le kdo bi si mislil, da lahko take besede pridejo neposredno od vodilnih mož Barcelone.

Če ste pričakovali, da bo vodstvo Barcelone z zadovoljstvom sprejelo dejstvo, da so njihovemu super zvezdniku Lionelu Messiju ukinili 21-mesečno zaporno kazen in namesto nje naložili skromnih (jasno, za nogometaša s takimi dohodki) 250 tisoč evrov plačila, ste se pošteno zmotili. V Barceloni so ogorčeni. Še več, prepričani so, da je izrazito zmanjšanje Messijeve kazni čista mahinacija, čista zarota na državni ravni.

"Zame je to sramota. Zakaj? Zato, ker si zelo težko predstavljam, da bi se zgodilo karkoli podobnega, če v tem trenutku ne bi bilo sodne težave z nekim drugim, prav tako zelo znanim nogometašem. Messi je zdaj zgolj pesek v oči in priprava terena," je v odločnem odzivu prepričan podpredsednik Barcelone Carles Villarrubi, ki ni mogel skriti svojega studa in gneva ob odločitvi, ki bi na prvi pogled Barceloni morala koristiti.

Bil pa je še bolj konkreten: "Vse, kar se trenutno dogaja in kar se bo zagotovo dogajalo tudi v prihodnjih dneh, vodi v isti smeri: da se Cristiano Ronaldo ne bi usedel. Vse kaže, da bodo Cristiana Ronalda uspeli rešiti pred tem, da bi se usedel. Nočejo, da bi svet videl njegovo fotografijo, kako sedi," je bil zelo oster Villarrubi in še nekajkrat opozoril na povsem različno obravnavo teh dveh primerov, teh dveh prestopkov. Četudi je Messi utajil zgolj 4 milijone, Cristiano pa kar 15. 

Značke: ronaldo, messi, barcelona, real

Članki iz rubrike