Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.06.2017 09:03:06

Sloviti L'Equipe: Zidane in Mbappe na skrivnem sestanku! Trener Reala je najstniški senzaciji obljubil ...

Ali Real ali nič. To so bile bojda besede Kyliana Mbappeja vodstvu Monaca. Najbolj vroč francoski napadalec si želi prestopiti le v kraljevi klub in vse bolj kaže na to, da se mu bo želja tudi uresničila.

Francoska najstniška senzacija je v zadnji sezoni tako zelo opozorila nase, da so se zanjo začeli zanimati vsi najboljši evropski klubi. Lovke na Kyliana Mbappeja je vrgel tudi madridski Real in vse bolj se zdi, da bi lahko napadalec Monaca poleti za rekordno odškodnino zamenjal delodajalca. 


Mbappe je že izjavil, da ga zanima samo odhod v Real in še to le v primeru, če bo tam igral. In zdaj sloviti francoski L'Equipe poroča, da naj bi Zinedine Zidane storil velik korak k temu, da Mbappeja prepriča v prihod v Madrid.

Francoski športni časnik namreč trdi, da sta se Zidane in Mbappe sestala na skrivnem sestanku, v katerem naj bi trener Reala obljubil svojemu mlajšemu sonarodnjaku veliko vlogo v naslednji sezoni. Še več, Zidane naj bi rekel, da trojček BBC (Bale, Benzema, Ronaldo) ni več nerazdružljiv, L'Equipe pa zatrjuje, da naj bi bil Real celo pripravljen enega izmed trojice - pri čemer je seveda Ronaldo najmanj verjeten - prodati. Vse v želji, da se naredi prostor za francosko najstniško senzacijo.

Značke: mbappe, real, zidane

Članki iz rubrike