Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.06.2017 15:11:47

"Daj mu v roke kramp, pa bomo videli," pravijo modri ljudje. Dani Alves bi jim takole zaprl usta (video)

Veliki brazilski zvezdnik je na počitnicah v domovini, a ne na kakšni eminentni lokaciji, temveč na gradbišču v domači vasi.

Na ravni klubov Dani Alves čaka na to, da se njegovi zastopniki dogovorijo vse potrebno za prekinitev pogodbe z Juventusom, pri katerem je tako zelo blestel v spomladanskem delu sezone, a se vseeno uspel spreti tako z navijači kot s klubskim vodstvom. Ko bo pogodba prekinjena, bo podpisal za Manchester City in ponovno sodeloval s svojim mentorjem iz časa pri Barceloni, katalonskim trenerskim gurujem Pepom Guardiolo.

No, medtem pa, kot je dejal sam, v domovini polni baterije s tem, da se vrača h koreninam. V vseh pogledih. ne pride mu na misel, da bi bival v katerem od luksuznih krajev, za nekaj dni se je naselil v stari domači hiši, v kateri je odrasel, v vasi pa poprime za katerokoli opravilo. Ko so ga znanci pozvali, naj jim pomaga pri kopanju kanala, se prav tako pustil dvakrat prositi. Hitro je poprijel za delo in treba je priznati, da je navdušil.

Modri ljudje za razvajene bogatune radi rečejo, da bi jim dali v roke kramp in bi nato videli, koliko so vredni. Ko si boste spodaj pogledali, kako je za kramp poprijel Alves, se boste verjetno strinjali, da ga ne gre označiti za primadono. Verjetno pa teh krepkih udarcev in težkega dela v navadnih natikačih ni bil niti približno vesel Guardiola.   

Značke: alves, brazilija, kramp

Članki iz rubrike