Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 22.06.2017 12:17:01

Veliko razkritje in velika ... zanka! Milan hoče Ibrahimovića: In Zlatan bi bil že na San Siru, če bi ...

Se bo visokorasli švedsko-bosanski zvezdnik vrnil v rdeče-črni dres sedemkratnega evropskega prvaka?

Pred nekaj dnevi je močno odmevala novica, da je med snubci trenutno poškodovanega Zlatana Ibrahimovića tudi okrepljeni in prenovljeni Milan, za katerega je Šved bosanskih korenin igral med letom 2010 in 2012, preden se je (menda proti lastni volji) preselil k PSG-ju. Zdaj je prišla potrditev tega zanimanja, in sicer iz ust slovitega Zlatanovega zastopnika, vedno kontroverznega nizozemsko-italijanskega menedžerja Mina Raiola. 

"Zanimanja za Zlatana je veliko, tako v ZDA kot v Evropi," je dejal o skorajšnjem 36-letniku, ki mu je potekla pogodba z Manchester Unitedom in ki se bo po poškodbi križnih vezi na igrišče vrnil ob koncu leta. "Ponudbe dežujejo in res je, da sta med njimi tudi dve italijanski. V Napoli zagotovo ne bo šel, drugi pa je Milan, ki ga prav tako resno hoče in je že nekajkrat vprašal za možnost prestopa," je dejal Raiola. In kje je težava?

"Če bi bil izvršni direktor še vedno Adriano Galliani, bi bil Zlatan v tem trenutku že član Milana, saj mu ta klub pomeni ogromno. Tako pa so se operativci zamenjali in ... ne vem, kaj se bomo lahko dogovorili," je zastopnik razkril zelo zanimivo zanko, seveda pa je ta zanka še toliko bolj kompleksna zaradi dejstva, da je Raiola tudi zastopnik vratarskega super talenta Gianluigija Donnarumme in se je zaradi njega s predstavniki Milana precej sprl. "Sem pa profesionalec in ne kuham zamer," dodaja. 

Članki iz rubrike