Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

gv
gv
0 22.06.2017 12:36:30

Oglasil se je predsednik PSG-ja, odkrito spregovoril o Ronaldu ter z iskrenostjo šokiral nogometni svet

Reuters
Iz dneva v dan se v povezavi s Cristianom Ronaldom pojavljajo takšne in drugačne govorice, zdaj pa se je oglasil predsednik PSG-ja in odkrito spregovoril o zanimanju za Portugalca.

Še pred nekaj dnevi se je zdelo, da je Cristiano Ronaldo na vratih Manchester Uniteda, ta megalomanski prestop pa je na koncu dokončno padel v vodo. Nato se je zdelo, da si je Ronaldo le premislil in bo tudi v naslednji sezoni še zmeraj nosil dres Reala, zdaj pa so se še enkrat več pojavili manjši dvomi.


Ronaldo naj bi se po vrnitvi iz Rusije, kjer s Portugalsko igra v pokalu konfederacij, dobil s predsednikom Reala Florentinom Perezom in mu v vpogled ponudil pogodbo, ki mu jo nudijo pri PSG-ju. Nesramno bogati Parižani bi si Portugalca zlahka privoščili, predsednik kluba Nasser al Khelaifi pa je spregovoril o tem, kako resno potekajo pogovori z Ronaldom, njegovim agentom in klubom. In presenetil s svojo iskrenostjo.

Po poročanju španskih medijev je al Khelaifi dejal, da pri PSG-ju skušajo le ugotoviti, kako resno Cristiano Ronaldo razmišlja o odhodu iz Reala. Ko bodo o njegovih namerah popolnoma prepričani, se bodo šele takrat sestali s predsednikom Reala Florentinom Perezom in se pogovorili o možnosti prestopa. "Za Realovim hrbtom ne bomo počeli ničesar," naj bi zatrdil predsednik PSG-ja.

Članki iz rubrike