reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 21.06.2017 21:04:13

Vrelišče! Ronaldo gre na sestanek s predsednikom Reala! Kar prinaša s seboj, pa navijačem ledeni kri ...

Profimedia
Najnovejše iz Španije, najnovejše razkritje, ki ne pušča dvomov.

Zdi se, da se krog vse bolj zapira. Kot nocoj piše madridska Marca, je Manchester United praktično izpadel iz igre za vrnitev Cristiana Ronalda in se vprašanje glasi le še: si bo premislil in ostal pri Realu ali pa se bo preselil v Pariz in podpisal za tamkajšnji PSG. Kot trdijo najbolje obveščeni viri pri omenjenem časniku, sta živi le ti dve možnosti, ena od obeh pa se bo zgodila po sestanku leta. Kaj leta, sestanku desetletja.

Po Marcinih informacijah sta se zanj danes dogovorila Ronaldo in predsednik Reala Florentino Perez, zgodil pa se bo takoj po slovesu Portugalske od pokala konfederacij. Torej bodisi po velikem finalu, ki bo na sporedu prvi konec tedna v mesecu juliju, bodisi ob izpadu Portugalcev na kaki predhodni točki. Ni še jasno, ali bo prisoten tudi super agent Jorge Mendes, je pa jasno, da bo Cristiano s seboj na sestanek prinesel nekaj prav posebnega.

Namreč zelo jasno in dokončno dorečeno ponudbo PSG-ja. "Ronaldo jo ima, Ronaldu je všeč, in če si ne bo premislil glede odhoda iz Reala, jo bo hotel sprejeti," piše Marca in dodaja, da je Portugalec prepričan, da gre tudi za ponudbo, v katero bi moral privoliti Real. PSG v vsem skupaj vidi velikansko priložnost za največji korak v zgodovini kluba in z neomejenimi sredstvi zagotovo ponuja znesek, ob katerem tudi Realu na bo vseeno.   

Značke: ronaldo, perez, real, psg

Članki iz rubrike