ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
0 21.06.2017 14:31:50

Mlada senzacija bo podaljšala z Juventusom, a šele takrat, ko bodo v Torinu pristali na očetove zahteve!

Neprijetne težave mladoletnega dragulja Juventusa.

Le kdo se ne spomni fantiča Moiseja Keana. Mladi italijanski reprezentant in član Juventusa je letos postal prvi nogometaš letnika 2000, ki je v eni od petih najmočnejših nogometnih lig v Evropi dosegel zadetek. Postal je tudi prvi igralec letnika 2000, ki je nastopil tako v ligi prvakov kot v serie A.

Pri Juventusu se kakopak zavedajo, kakšnega dragulja imajo v svojih rokah, zato so mu ponudili resnično bajno pogodbo za 17-letnega "mulca". Ponudili so mu petletno pogodbo, na sezono pa bi v žep pospravil 700 tisoč evrov. Skupaj z dodatki in bonusi skoraj milijon. Ampak pogodbe še ni podpisal. Saj ne, da si mladoletni nogometaš ne bi želel ostati v Torinu, ampak prvo besedo ima še zmeraj njegov oče.



"Ta ponudba Juventusa je v redu, 700 tisoč evrov na leto je lep znesek. Ampak oni so obljubili, da bodo za mojo posest na Slonokoščeni obali priskrbeli celotno opremo. Želim si nove traktorje, Mino Raiola jim je to prenesel, ampak vsaj za zdaj se oglasili še niso," je za italijanske medije v povsem resnem tonu pojasnil oče Keana.

Govora je o prav posebnih in modernih traktorjih, s sedežem v - Torinu. Proizvajalec teh kmetijskih strojev je tudi močno povezan z Juventusom, saj je bil od leta 2007 in 2010 glavni sponzor stare dame. Če se še spomnite, je napis New Holland takrat krasil drese Pavela Nedveda, Alessandra Del Piera, Fabia Cannavara, Amaurija, Davida Trezegueta in drugih zvezdnikov, ki so v tistem obdobju igrali za staro damo.

Članki iz rubrike