Mobilna verzija
gv
gv

Ali je bil to ultimat? Super talent Mbappe lastniku Monaca poslal jasno sporočilo: Real ali pa ...

Kam bo prihodnost zanesla francoskega super talenta Kyliana Mbappeja? Po poročanju Marce ni nobenih dvomov več.

Naklonjenost je bojda obojestranska. Francoski čudežni deček in član Monaca Kylian Mbappe je sicer že od otroštva velik navijač Reala, kar nikoli ni niti skrival, v zadnjem obdobju pa se je za 18-letnega napadalca ogrel tudi Real. O tem so poročali že številni mediji, zdaj pa je bil najbolj konkreten španski športni dnevnik Marca.

V Madridu trdijo, da se je Mbappe pred dnevi dobil z lastnikom Monaca Dimitrijem Ribolovlevim in mu predstavil svoje želje v tem prestopnem roku. "Real Madrid ali pa nihče drug," naj bi nogometaš zatrdil vplivnemu ruskemu poslovnežu in dodal, da mora upoštevati njegovo željo in ne navodil njegovih agentov oziroma očeta.

Real naj bi po nekaterih trditvah z Monacom že letos poleti sklenil dogovor o prestopu Mbappeja in zanj plačal okoli 100 milijonov evrov, mladi Francoz pa naj bi se v kneževini kalil še eno sezono, preden se bo resnično preselil v Madrid. A tudi to bi se zdaj utegnilo spremeniti, vse bo pa odvisno od Cristiana Ronalda oziroma od njegovega odhoda iz Reala.

Značke: mbappe , real , monaco , madrid