kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 19.06.2017 09:57:48

Tako hitro lahko umre ljubezen! Besni Dani Alves je takole "ubil" Juventus in njegove navijače! (foto)

Še pred nekaj tedni je bil brazilski bočni branilec eden glavnih ljubljencev torinskih črno-belih.

Prišel je k Juventusu, potem ko se je sprl z Barcelono. Saj veste, želel je večletno pogodbo, Katalonci so mu (zaenkrat) ponujali zgolj eno sezono in končalo se je z zelo grdim razhodom. Juventus je izjemno izkušenega branilca sprejel z odrtimi rokami, a se je Dani Alves sprva znašel tako slabo, da je pozimi želel nazaj v Katalonijo. V kakršnihkoli okoliščinah, tudi z zgolj polletno pogodbo. Barca ga je zavrnila, nato pa ... eksplozija!

V spomladanskem delu sezone je Alves zaigral kot prerojen, bil je eden glavnih tvorcev pohoda Juventusa do finala lige prvakov in postal je velik ljubljenec navijačev. Zdelo se je, da se piše pravljica, toda ta je zelo hitro postala nočna mora. Do te mere, da si je marsikdo hitro premislil o tem, kdo je bil zlobnež in kdo uboga žrtev v tisti zgodbi o izdanem Alvesu in brezsrčni nespoštljivi Barceloni. Pravzaprav si je premislila večina.

Brazilec je najprej nadvse nespretno v nekem intervjuju dejal, da bi bilo za največjega Juventusovega talenta Paula Dybalo najbolje, če bi čim prej zapustil staro damo. Ne samo nespretno, povsem neprimerno in celo neumno. Ko so se nanj vsule ostre kritike italijanskih medijev in predvsem navijačev, pa je Alves povlekel potezo, ki je resnično presunila. Na enem od svojih profilov na družabnih omrežjih je objavil šokantno fotografijo.

Na njej so čevlji, s katerimi je Alves odigral veliki finale lige prvakov. A ne tega letošnjega, ki ga je seveda odigral z Juventusom in v katerem je izgubil z 1:4. Zelo jasno je razvidno (vgravirana sta tako kraj kot datum), da gre za veliki finale pred dvema letoma, v katerem je Alves igral za Barcelono in seveda s 3:1 premagal prav ... Juventus. To je šele neprimerno, to je šele neumno in lahko si le predstavljate, kakšen je odziv navijačev.   

Članki iz rubrike