Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
0 15.06.2017 14:58:40

Pep, izdajalec hinavski! Manchester City ukradel Barceloni njenega največjega talenta! In to kako ...

Reuters
Če imaš takega prijatelja, sovražnikov ne potrebuješ. Tako si o svojem božanstvu mislijo mnogi navijači Barcelone.

Zaradi minimalnih razlik v zakonodaji so španski klubi v preteklosti imeli že kar nekaj težav s 16-letniki, ki niso imeli pogodb, lahko pa so že podpisali z angleškimi klubi. Spomnite se primera Cesca Fabregasa, spomnite se še nekaj podobnih. No, zdaj pa se Barceloni nočna mora dogaja ponovno, in sicer bo ostala brez nogometaša, ki ga enotno označujejo za največjega talenta katalonskega mladinskega pogona. Pogodbe z Barcelono ne bo podpisal Eric Garcia. 

Gre menda celo za največjega branilskega talenta, kar jih je Barca kadarkoli imela; za nogometaša, ki je izjemno nadarjen tako pri strogo obrambnih nalogah kot pri organiziranju (kar je za Barcelono vedno nadvse pomembno) igre. A preden bi Katalonci z njim utegnili podpisati pogodbo, bo to storil nekdo drug. In to seveda brezplačno, kar bi bil že sam po sebi hud udarec. Še toliko hujši pa je, ker je prišel z naslova, od katerega to res ne bi pričakovali.

Fant namreč odhaja v Manchester City. Čeprav so pri Barceloni celo načrtovali, da bo preskočil mlado ekipo in že s 17 leti začel trenirati s prvo ekipo, ga je z velikimi obljubami premamil Pep Guardiola. Da, ravno Pep Guardiola, ki očitno ne pozna slabe vesti oziroma je v prvi vrsti kruti profesionalec. Mladeniču City ponuja sijajno 3-letno pogodbo in ga bo zasul z vsemi ugodnostmi, novica pa je v Kataloniji odjeknila tako zelo, da je postala glavna vest na osrednjih športnih portalih. Z zelo ostrimi odzivi velikega dela javnosti, ki Guardiolo označuje za izdajalca in hinavca.          

Članki iz rubrike