komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

tk
tk
0 01.06.2017 09:22:05

Cristiano Ronaldo izlil dušo: Naj vam povem, kaj si res mislim o Messiju! Uživam, ko...

Reuters
Odštevanje do velikega finala lige prvakov med Realom in Juventusom je doseglo vrelišče, vse oči pa so od tega trenutka uprte (tudi) v Cristiana Ronalda.

Portugalski zvezdnik bo nedvomno glavno orožje belega baleta v Cardiffu, tudi v dneh pred vrhuncem sezone pa se ni mogel izogniti večnemu rivalu Lionelu Messiju. V intervjuju za FOX Sports Argentina je priznal, kakšen je pravzaprav njun odnos in kako gleda na enega najboljših nogometašev na svetu. "Nisem Messijev prijatelj, ampak sva kolega. V zadnjih desetih letih sva delila veliko skupnih trenutkov, imam zelo dober odnos z njim. Ne takšnega, da bi jedla skupaj, ampak sva kolega," je priznal Cristiano, ki misli, da je domnevno veliko rivalstvo z Messijem le ena od stvari, ki so jih mediji napihnili.

Še več, Cristiana ni bilo sram priznati niti tega, da da uživa v njegovih igrah: "Seveda mi je všeč, kako Messi igra, všeč mi je spremljati vse dobre nogometaše in on je eden od njih. Res uživam v njegovi igri. In zakaj bi govoril slabo o njemu, tudi ko Messi govori o meni, nikoli ne govori slabih stvari."

Članki iz rubrike