stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 30.05.2017 11:46:17

Osupljiva izpoved: Tole sem za drobiž počel pred tremi leti! To je bilo moje SP! Zdaj pa sem ... (foto)

Zvezdnik Manchester Cityja Gabriel Jesus je s svetom delil neverjetno razkritje in fotografijo, ob kateri se naježi koža.

Zablestel je kot meteor, potem ko ga je Manchester City plačal kar 33 milijonov evrov in ga januarja registriral za nastope v premier ligi. Če ne bi bilo poškodbe, bi zagotovo pustil še globlji pečat, a že tako ali tako je navdušil z resnično fantastičnimi predstavami in bo v naslednji sezoni zagotovo eden od glavnih adutov sinje modrih. Jasno, z dolgoletno pogodbo, milijonsko plačo in vsem ostalim, kar spada v lagodno življenje.

Ni prvi, ki je otroštvo preživel v revščini in mu je nogomet prinesel bogastvo. Je pa v pomanjkanju živel nenavadno dolgo in nato zelo hitro skočil med zvezde. Pomislite, zdaj je eden od zvezdnikov brazilske reprezentance, ki se je že uvrstila na svetovno prvenstvo v Rusijo, neverjetno pa je, kje je bil in kaj je počel, ko je njegova domovina gostila mundial pred tremi leti. Na to neverjetno zgodbo nas je vse skupaj spomnil s to neverjetno fotografijo.

jesus1

"To je bilo moje svetovno prvenstvo in moje življenje pred tremi leti. Pomagal sem pri pripravah, za drobiž sem barval ceste," se je izpovedal 20-letnik, ki tedaj nogometa še ni igral za denar. In pripel fotografijo, ki vse skupaj zelo jasno ponazarja. Ob njej se človek zave marsičesa; tudi tega, kako majhen je lahko korak, kako kratka je lahko pot in kakšne zgodbe piše nogomet. "Ne morem verjeti, kje sem zdaj," je dodal Jesus.  

jesus2

Članki iz rubrike