stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 28.05.2017 16:51:27

Rijeka ostala brez medalj, Kek udaril po hrvaški zvezi: Res vam hvala! O sodnikih pa le še tole ...

M24 \ Grega Wernig
Slovenski trener Rijeke se je moral obregniti ob nekaj neverjetnih dogodkov.

Proslava na Reki je bila imenitna, Matjaž Kek in varovanci so si dali duška, je pa slovenski strokovnjak ob tem opozoril, da na zaključni tekmi v Zagrebu nikakor ni bilo vse v najlepšem, redu. Celo daleč od tega, pri čemer mislimo tako na dogodke med tekmo, ki jo je Dimamo zmagal s 5.2, kot na resnično neverjeten zaplet po njej. Kek ni ostal dolžan nikomur, zelo jasno in glasno je spregovoril o obeh odmevnih zadevah.

"Niste me videli na podelitvi medalj? Mogoče niste dobro gledali. Veste, kaj, bilo je tako, da je bilo za nas premalo medalj. Res bi se želel zahvaliti hrvaški zvezi za tole, za tako slavje. Smo se pa mi vsem oddolžili s poštenim odnosom in s spoštovanjem vseh. Kar je bilo, je bilo, gremo naprej pred nami je finale pokala," je dejal Kek, za katerega nekateri viri pravijo, da je tudi sam ostal brez medalje, ki naj bi jih manjkalo kar nekaj.

Naključje? Morda. Kot je morda naključje tudi, da se je na tekmi zgodil pravi sodniški masaker, ki ga Rijeka (sploh z nekoliko bolj sproščenim pristopom) ni mogla preživeti drugače kot z visokim porazom. "O sodnikih le še tole: Tako zelo očitno je bilo, kaj so počeli. Ne vem, zakaj je to treba. ne vem, zakaj je to treba na taki tekmi. Pričakoval sem nekaj takega in še sreča je, da to srečanje ni odločalo o ničemer," je poudaril Kek.

Seveda pa bo odločal že naslednji derbi z Dinamom, ki ga bo Rijeka odigrala v sredo v Varaždinu. To bo finale hrvaškega pokala, ko bo sojenje seveda še kako pomembno.    

Značke: kek, rijeka, dinamo

Članki iz rubrike