Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 28.05.2017 12:25:35

Anglija v šoku, vsi zahtevajo linč: Zvezdnik Chelseaja z najbolj gnusno reakcijo ob izključitvi! (video)

Nogometaš londonskih modrih si je resnično privoščil nekaj, česar si ne bi smel niti v najbolj norih sanjah.

Bil je veliki finale slovitega angleškega pokala FA, Arsenalu je kazalo bolje kot Chelseaju in nervoza je bila temu primerna. Toda to, kar si je v Angliji odrasli Nigerijec Victor Moses privoščil kakšne četrt ure pred koncem tekme, je popolnoma nedopustno v kakršnihkoli okoliščinah. Ko je namreč prejel rdeči karton in je moral z igrišča, ga je zaneslo do te mere, da je uprizoril eno najbolj gnusnih gest, kadarkoli videnih na nogometnih zelenicah.

Jezen na sodnike, na angleško zvezo in morda še na koga si je z rokava snel žalni trak in ga energično vrgel po tleh, tako kot to nogometaši pogosto naredijo s kakšnim manj pomembnim delom opreme. Poteza, ki si jo lahko ogledate v spodnjem posnetku. Jasno, šlo je za žalni trak, namenjen počastitvi žrtev gnusnega terorističnega napada v Manchestru, po večini otrok in mladostnikov, zaradi česar je njegovo dejanje vredno še toliko bolj ostrega obsojanja. In ga je tudi dobilo.

screenshot_4-8

Vsulo se je z vseh strani. Najbolj iz Manchestra, pa ne zgolj z naslova navijačev obeh tamkajšnjih klubov, temveč za naslova najširše javnosti. Pošteno pa so po Mosesu udarili tudi po celotni Angliji, kjer imajo njegovo dejanje za eno najbolj ogabnih, kar si jih je kadarkoli privoščil kdorkoli. Pomislite, celo velik del navijačev Chelseaja zahteva, naj nogometaša klub pri priči proda. In moramo reči, da jim težko nasprotujemo, pa čeprav je povsem mogoče, da se Nigerijec resnosti ni zavedal oziroma da je zadevo naredil podzavestno.  

Značke: moses, chelsea

Članki iz rubrike