Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 25.05.2017 13:27:12

Bogata ponudba že na mizi! Bo Milan ostal brez enega največjih zvezdnikov!

Gianluigi Donnarumma
Reuters
Kitajski lastniki Milana načrtujejo, kako bodo poleti okrepili zasedbo, ki bi po petih letih spet konkurenčna v boju za najvišja mesta.

Govori se o prihodu Alvara Morate, ki naj bi se z rdeče-črnimi že dogovoril za prestop. Toda Milan bi poleti lahko ostal brez izjemno pomembnega člena udarne zasedbe in igralca, ki bi lahko bil še kar nekaj časa eden glavnih zvezdnikov zasedbe iz mesta mode.

Gianluigi Donnarumma je februarja praznoval šele osemnajsti rojstni dan in velja za enega najbolj nadarjenih vratarjev na svetu. S svojimi obrambami je navdušil številne nogometne navdušence in srokovnjake. Zanj se je ogrelo kar nekaj velikanov evropskega nogometa, med katerimi sta tudi Juventus in Manchester City, po poročanju italijanskih medijev pa je najbolj resen Manchester United.



Ker najstnika zastopa Mino Raiola, obstaja precej možnosti, da bi Donnarumma res utegnil končati na Old Traffordu. Toda obenem je jasno, da se bo prestop uresničil samo v primeru, da rdeči vragi Milanu v imenu odškodnine za predčasno prekinitev pogodbe nakažejo kopico milijonov.

Bojda je ponudba že na mizi, Manchester United pa je pripravljen odšteti kar 75 milijonov evro, kar bi bila daleč najvijša odškodnina za vratarja v zgodovini nogometne igre. Donnarumma ima z Milanom pogodbo do naslednjega poletja, kar je še en razlog več, da bi Milan lahko sprejel bogato ponudbo.

Članki iz rubrike