Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

muk
muk
0 24.05.2017 14:45:08

Trpim z vami: Izjemno čustveno sporočilo Cantonaja nekdanjim someščanom (video)

Manchester je že nekaj dni zavit v črno, ob uri žalovanja pa jim je sporočilo spodbude poslal tudi nekdanji kralj mesta (vsaj tistega, ki diha z Unitedom) Eric Cantona.

Slednji prav danes praznuje 51. rojstni dan, toda pravega praznovanja in veselja tokrat ni bilo. Ne medtem ko je njegov Manchester zavit v črno. Teroristični napad, ki se je zgodil na koncertu Ariane Grande, se je seveda dotaknil tudi Kralja Erica.


On je Manchester Unitedu prinesel samozavest in zmagovalni gard. On je začel najbolj slavno šampionsko ero. On je dečke sira Alexa, vse te Beckhame, Giggse, Scholse in Neville, spreminjal v može, United pa v kult. In tudi on danes trpi in krvavi z Manchestrom.

Vedno šaljivi, cinični, sarkastični in samozavestni Cantona je bil tokrat resen, žalosten. »Mislim na vse žrtve, ranjene, otroke, najstnike, odrasle, pa njihove družine, prijatelje, na vse vas. Na vse nas. Mislim na mesto Manchester in njegove prebivalce. Mislim na državo Anglijo in Angleže, ki jih imam zelo rad. Trpim z vami, moje srce je z vami. Vedno sem se počutil blizu vam,« je dejal vidno čustveni Cantona.

Članki iz rubrike