Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 24.05.2017 12:18:12

Luka Modrić in Gareth Bale v šoku: Pokal!? Kje je pokal? Kdaj ga bomo dvignili? Ne? Kako? Zakaj? (video)

Hrvaški reprezentant Luka Modrić in njegov valižanski soigralec pri Realu Gareth Bale sta bila po zadnji tekmi Madridčanov v šoku.

Ko je glavni sodnik dvoboja med Malago in Realom še zadnjič pihnil v svojo piščalko se je lahko začelo veliko slavje Madridčanov, ki so uspeli osvojiti naslov španskih državnih prvakov. 

Izjemno navdušena nad naslovom sta bila tudi Luka Modrić in Gareth Bale, ki sta komaj čakala, da visoko v zrak dvigneta pokal za naslov španskega državnega prvaka. A ga nista dočakala. In ko sta ugotovila, da španski državni prvaki pokal dvignejo šele v naslednji sezoni, sta bila popolnoma zgrožena. 



Predstavnika Reala sta spraševala, za kaj za vraga ni pokala in kdaj ga bosta lahko dvignila, ko sta dobila odgovor, da še nekaj časa ne, pa sta v šoku obstala, Bale se je šel o resničnosti besed predstavnika Reala posvetovati celo s Cristianom Ronaldom. Komično sceno so posnele tudi televizijske kamere, Hrvat in Valižan pa sta postala spletni hit. 

Španski prvak pokal za zmagovalca prejme šele na prvi domači tekmi v naslednji sezoni, razlog za to pa je zelo preprost. Vodstvo tekmovanja bi moralo v primeru izenačene končnice pripraviti dve ali celo več kopij pokala, česar pa ne želijo.

Članki iz rubrike