kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.05.2017 08:50:06

Nogometaši Reala so se med slavjem drli "Pique, svinja, pozdravi šampione!" Kaj o vsem skupaj misli Pique? Njegov odgovor je ...

Reuters
"Pique, svinja, pozdravi šampione!" so se med slavjem po ulicah Madrida drli Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos in druščina.

Kadar gre za slavje bodisi Reala bodisi Barcelone žaljivke na račun največjih rivalov niso nič novega. "Pique, Cabron, Saluda al Campeon!" je zadnja v nizu. In je praktično identična tisti, ki se jo je v časih, ko je še igral za Barcelono, drl Kamerunec Samuel Eto'o, ko je kričal "Madrid, Cabron, Saluda al Campeon!" 

In kako je vzklike nogometašev Reala prenesel Pique? Novinarji so ga zaustavili na letališču v Barceloni, kamor se je vrnil po nekaj dnevih, ki jih je preživel v Italiji in na Mallorci zaradi sponzorskih obveznosti, in ga povprašali, kaj si misli o napevu Realovcev, ki ga je začel njegov reprezentančni soigralec Dani Carvajal. 

"To me sploh ne moti. Človek, oni so srečni in proslavljajo. Vse skupaj vidim kot nekaj povsem normalnega," je s svojim odgovorom presenetil Pique, ki je po navadi v svojih izjavah precej bolj polemičen. "Po tem dogodku sem se že pogovarjal s Carvajalom in med nama je vse v najlepšem redu," je še dodal branilec Kataloncev. 

Članki iz rubrike