Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 23.05.2017 12:56:48

Je to sploh mogoče? Nova neverjetna sodniška napaka: Avt, ki se je videl iz letala in gol, ki je šokiral nogometni svet (video)

Kaj se v tej sezoni dogaja z nogometnimi sodniki?

Praktično ne mine dan, ko ne bi pisali o velikanskih sodniških napakah. Dogajajo se v Španiji, dogajajo se pri nas in dogajajo se tudi v vseh ostalih evropskih (in svetovnih) ligah. Zadnja, ki spada v kategorijo saj ni res, pa je prihaja iz Danske. 

V tamkajšnji prvi ligi sta se pomerila ekipi Nordsjaellanda in Midtjyllanda. Zmage s 3:2 so se veselili slednji, ki so svoj tretji zadetek dosegli po neverjetni sodniški napaki. 



Nogometaš Midtjyllanda Gustav Wikheim je žogo popeljal v kazenski prostor tekmeca, a mu je ušla. Vsi nogometaši, na čelu z igralci Midtjyllanda, so se že ustavili, tudi Wikheim je ugotovil, da je zafrknil. Žogo je zato nonšalantno brcnil v kazenski prostor, kjer jo je še bolj nonšalantno proti golu brcnil Andre Romer in z velikansko dozo sreče (predvsem pa zato, ker so vsi nogometaši Nordsjaellanda stali kot vkopani) poslal v mrežo. 

Ko je Romer videl, da glavni sodnik ni zapiskal v svojo piščalko, pač pa je pustil, da igra teče, se je hitro začel zavedati, da je - dosegel gol! Zato se je začel veseliti, v objem so mu stekli tudi soigralci, branilci Midtjyllanda pa so besni seveda obkolili glavnega in stranskega sodnika. A to jim ni nič pomagalo, gol je bil kljub očitnemu avtu priznan, Nordsjaelland pa je na koncu izgubil z 2:3 ... 

Članki iz rubrike