atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.05.2017 21:49:47

Zdaj je vse kristalno jasno: Novi trener Barcelone znan, v tem mestu že išče hišo in šolo za otroke!

O tem, kdo bo prevzel vodenje ponosa Katalonije, zdaj ni več nobenega dvoma.

Luisa Enriqueja v vlogi trenerja Barcelone čaka še finale španskega pokala, in glede na nasprotnika (skromni Alaves) po vsej verjetnosti tudi lovorika. Kot so potrdili v vodstvu kluba - pravzaprav je to potrdil predsednik ponosa Katalonije osebno . pa bodo njegovega naslednika imenovali po skupđščii kluba 29. maja. In kdo to bo? O tem najbolje obveščeni katalonski mediji preprosto ne dvomijo več. In le kako bi dvomili?


Kot je razkril vedno najbolje obveščeni Sport, ki je neposredno povezan z dogajanjem znotraj kluba, držijo informacije o tem, da bo Enriqueja nasledil dosedanji trener bilbajskega Athletica Ernesto Valverde. Pa ne samo to, baskovski strokovnjak po informacijah Sporta že ima vsa zagotovila za podpis potrebnih papirjev in se je v Barceloni že lotil urejanja osebnih zadev, potrebnih za selitev v katalonsko prestolnico.

Valverde tako pri najboljših nepremičninskih agencijah že išče primerno hišo, Sport pa prav tako zagotavlja, da ureja vse potrebno za to, da bodo njegovi otroci s septembrom začeli hoditi v šolo v Barcelono. Podpisal naj bi dveletno pogodbo, torej njegov podmladek čakata najmanj dva razreda katalonskega izobraževanja. Če bo seveda šlo vse tako, kot si je vodstvo kluba zamislilo. Saj veste, kako je s trenerskim poklicem.

Članki iz rubrike