sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 22.05.2017 08:13:27

Ronaldo, kot še nikoli. Z vso močjo: Vsi veste en kur*c! Naj vam povem tole, vsem, ki mi očitate ...

Potem ko je v nedeljo zvečer dosegel še enega od ključnih zadetkov na poti do Realovega naslova, je Cristiano Ronaldo v pogovoru z novinarji popustil vse zavore.

"Vsi nekaj govorite o meni. Ljudje, televizije, novinarji. Govorite nekaj, a vsi veste en kur*c. Težko je gledati televizijo in poslušati govorice, ker veste en kur*c. Ta del sveta o meni govori grdobije na igrišču in izven njega, obravnavajo me, kot da sem delinkvent," je bil skrajno oster Portugalec, ki se je odločil, da bo povedal svojo resnico in da jo bo povedal neposredno. Ob velikem slavju je spregovoril brez zadržkov, tudi z nekaj neprimerni, a po njegovem potrebnimi besedami. 

"Kritike so ena stvar in z njimi nimam nobenega problema. Res ne. Kdor misli to, se zelo moti, tako kot se motite o mnogih stvareh. Nisem svetnik, jasno. A nisem niti hudič, kot nekateri govorite. Niti približno nisem. Redko govorim z novinarji, a zdaj vam moram povedati to," je nadaljeval Ronaldo. "Ne gre zame, sam bi zlahka šel tudi čez to, verjemite mi. Gre za ljudi, ki me obkrožajo in ki morajo poslušati te neumnosti od ljudi, ki o meni nimajo pojma."

Preden je spregovoril o zmagah in slavju, je še zaključil: "Imam družino. Imam mamo. Imam otroka. Tudi oni vedo, da nisem svetnik. Ne prenesem pa, da morajo poslušati in brati o svinjarijah, ki jih nisem naredil. Ki si jih je nekdo izmislil, ker o meni ne ve ničesar, pa bi o meni vseeno rad govoril. Na igrišču sem svoje povedal, zdaj pa sem povedal še to." In morate mu priznati, da je bil v obeh primerih zelo zelo glasen. 

Značke: ronaldo, real

Članki iz rubrike