Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2017 20:31:51
Deli članek:

Zdaj je uradno: Mourinhu se je "odpeljalo"! Kdor reče kaj tako trapastega, je lahko le tarča posmeha ...

Reuters

To je neverjetno. Portugalski strateg si je pred povratno tekmo polfinala lige Europa privoščil nadvse nenavaden besedni nastop.

Manchester United je na gostovanju premagal Celto z 1:0 in ima v četrtek lepo možnost napredovati v stockholmski finale. To bi bil lep dosežek, ni kaj, a liga Europa je pač liga Europa in za večkratnega evropskega prvaka z več sto milijonskimi sezonskimi vložki lahko ostane le liga Europa. Ali pač? 

"Občutek imam, da je to najpomembnejša tekma v naši zgodovini. Ne v moji, govorim o naših nogometaših in o našem klubu. Zelo pomembno je osvojiti naslov, ki ga ta klub še nima, in sijajno bi bilo biti v tem evrospkem finalu," je na tiskovni konferenci pred tekmo vzneseno poudaril Jose Mourinho in si že nakopal ogromno posmeha. 

Le kako si ga ne bi? Še enkrat, United igra polfinale lige Europa in lahko ob petem mestu v državnem prvenstvu glede na vložke v trenerja in igralce s slavjem v tem tekmovanju le za silo reši čas. Zgolj za silo. Najpomembnejša tekma v zgodovini? Hahaha! Le kaj na to porečejo navijači, Alex Ferguson, junaki lige prvakov v letih 1999 in 2008? Lahko si mislite ...