gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

muk
muk
0 30.04.2017 19:11:28

Kličite C za naslov

Reuters
Kingsley Coman je star šele 20 let, toda njegov življenjepis je že zelo bogat. Pravzaprav mu je v vsega nekaj letih uspel to, kar se številni zaman trudijo celotne kariere.

Naslovi državnega prvaka se lepijo na Kingsleyja Comana. Kot vse kaže je bil rojen pod srečno zvezdo, vedno se zdi, da je ob pravem času na pravem mestu. Oziroma v pravem klubu. V svoji karieri je do zdaj osvojil že pet naslovov državnega prvaka. Pet let, pet naslovov, kar daje dosežku še dodatno težo pa je podatek, da je bil državni prvak v treh izmed petih najmočnejših evropskih lig.

Vse se je začelo v Parizu, ko je še kot 16-letni najstnik debitiral v vrstah PSG. Njegov prispevek h naslovu ni bil ravno odločilen, pravzaprav je v tisti sezoni (2012/13) zbral vsega 6 minut, a več kot dovolj, da je bil zapisan med zmagovalce lige. Naslednjo sezono se je zgodba ponovila, minut je bilo za odtenek več, še en naslov prvaka pa za pasom.

coman

Potem je sledila selitev na italijanski škorenj, Serio A je osvojil v dresu Juventusa, ki v zadnjih letih na domačem prizorišču nima pravega tekmeca. A če je Juventus superioren, kaj potem reči za njegovega naslednjega delodajalca. Coman je zadnji dve sezoni namreč prebil na Allianz Areni, kjer se je v dresu Bayerna v soboto veselil drugega naslova nemškega prvaka.

Morda so tudi zato pred dnevi pri Bayernu segli v žep ter za dokončen odkup Comana Juventusu odšteli še dodatnih 20 milijonov. Z njim v ekipi ti naslov državnega prvaka pač ne more pobegniti.

Coman je torej pri številki pet, veliko presenečenja pa bo, če čez leto dni ne bo pri številki šest.

Članki iz rubrike