pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 28.04.2017 15:36:47

Je Jan Oblak "šele" druga izbira Manchester Uniteda? Očitno rdeči vragi še bolj želijo super talenta ...

Jan Oblak
Profimedia
V zadnjih urah se je veliko govorilo o slovenskem vratarju kot nasledniku Davida De Gee, a zanesljivi viri pravijo, da je nekdo pred njim.

Vse bolj se zdi, da držijo trditve, po katerih so se predstavniki Manchester Uniteda sestali z zastopnikom Jana Oblaka in preverili teren okrog morebitne selitve Slovenca iz vrsta madridskega Atletica na Old Trafford. 

No, resno pa se zdi, da rdeči vragi v zelo verjetnem primeru De Geovega odhoda v Oblaku vidijo drugo izbiro, drugo možnost, drugo opcijo. In kdo naj bi Joseja Mourinha ter njegove sodelavce navduševal še nekoliko bolj? 

Ime mu je Gianluigi Donnarumma, star je šele 18 let in bil že pri 16-tih prvi vratar Milana. Orjak s fantastičnim talentom velja za nekaj zelo posebnega v svetu vratarjev, ob tem pa še vedno ni jasno, ali se bo Milan z novimi lastniki postavil kot klub, vreden takega vratarja. 

V tem trenutku je morda Donnarumma Unitedu celo lažje dostopen kot Oblak, saj Milan nima tako dobrega pogajalskega izhodišča kot Atletico. Če bo 18-letnik želel, je Old Trafford zanj lahko zelo dobra možnost, v pridi izbire naslednika Gianluigija Buffona pa govori še en podatek. 

In to zelo pomemben podatek. Kaj imajo skupnega velike lanske okrepitve Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba in Henrih Mhitarjan? Agenta Mina Raiolo. In kdo je Donnarummov agent? Prav tako Raiola, v zadnjem obdobju Mourinhev najljubši in najbolj zanesljiv poslovni partner. 

Članki iz rubrike