mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 26.04.2017 21:41:10

Po sedmih letih Mascheranov prvi gol in prvi v dresu Barcelone (video)

Javier Mascherano je standarni član prve enajsterice Barcelone od leta 2010. In do danes še ni dosegel niti enega gola za Katalonce. Ampak tudi prej ni bil ravno strelsko razpoložen.

Javier Mascherano je torej na 195. nastopu za Barcelono zadel prvi gol. V resnici je bil to sicer le gol iz 11-metrovke, pa vendarle. Javier je postal klubska legenda odkar se je iz Liverpoola preselil na Nou Camp. In na neko povsem običajno sredo se je zgodilo nekaj, kar ne bo nikoli pozabil. Res je bil le strel z bele točke, a ko bodo vaši vnuki govorili o tem golu, bo to že fantastičen strel s 40 metrov. Navijači, predvsem pa on sam, tega dneva in tekme z Osasuno ne bodo nikoli pozabili (na koncu je bilo 7:1 za Barco).

In da je vse skušaj še bolj neverjetno - v celotni klubski karieri, ki traja od leta 2003 (torej 14 let ali 357 tekem), je dosegel vsega tri (3) zadetke.

Za Liverpool ga je dosegel leta 2008 proti Readingu, potem pa je le dosegel še gol v ligi Europa na gostovanju pri Unirei, ko so Redsi zmagali s 3:1.

Članki iz rubrike