Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 25.04.2017 19:53:51

Znana Ramosova kazen, navijači Barcelone ogorčeni (video)

vszi
Potem ko je v nedeljo povsem brez potrebe sonožno startal v noge Lionela Messija, Sergio Ramos prejel rdeči karton, se je veliko ugibalo o tem, kako ga bo kaznoval disciplinski sodnik.

Katalonci so bili prepričani, da bo strogo kaznovan, ker je dobil neposredni rdeči karton. Pri tem so imeli seveda v mislih tudi Neymarjevo kazen, saj mora Brazilec zaradi ploskanja sodnikovi odločitvi prisilno počivati na treh tekmah.

Toda Ramos jo je odnesel neprimerno bolje, španski reprezentančni branilec bo moral izpustiti samo eno tekmo. V Barceloni so prepričani, da je kazen milo rečeno 'smešna'. Ramos se je po brutalnem startu, ki je na srečo minil brez posledic, in prejetem rdečem kartonu povsem približal glavnemu sodniku in ugovarjal njegovi odločitvi, pri tem pa sta se skoraj dotaknila z glavama. Za nameček je tudi on pozneje ploskal, čeprav je bil njegov aplavz namenjen Piqueju, s katerim se je zapletel v vroč besedni dvoboj.

Po objavi Ramosove kazni se je oglasila kopica navijačev Barcelone, ki se sprašujejo o njeni ustreznosti. V največ primerih se zgražajo, da je Ramos za prekršek, ki bi lahko privedel tudi do resnejše poškodbe, prejel samo rumeni karton. Na drugi strani pa je Neymar za drugi rumeni karton in aplavz sodniku dobil tri tekme prepovedi. Seveda ni šlo niti brez omembe korupcije ...

tviti1

tviti 2

Članki iz rubrike