900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 25.04.2017 08:42:17

Kristus, kakšno ponižanje! Real na el clasicu gostil Julio Roberts, jo spoznal z Ronaldom, nato pa je prišel ... Messi (video)

Ups, včasih se ti lahko zgodi tudi kaj tako zelo neprijetnega, kot je bila tale tržna operacija kraljevega kluba.

Real je na el clasico povabil slovito hollywoodsko filmsko igralko Julio Roberts. Velika zvezdnica je prišla v Madrid, si v VIP loži ogledala el clasico in se nato po tekmi tudi srečala z največjimi zvezdniki domačega belega baleta. 

S Sergiem Ramosom, Garethom Balom, Zinedinom Zidanom, predvsem pa so ji pompozno predstavili glavnega med vsemi Cristiana Ronalda. Pa ne samo to, čedno dekle se je nato tudi smelo sprehoditi po izpraznjenem stadionu in stopiti na zelenico. 

Čeprav z grenkim priokusom poraza je Real vseeno posnel zelo simpatičen promocijski video, a je pri tem pozabil na eno malenkost, ki jo je pozneje v javnost spravila ... Barcelona. No, v resnici pa seveda ni šlo za malenkost, temveč za precej več od tega. 

Robertsova je namreč na vsak način želela spoznati tudi najboljšega igralca tekme in kot Američanka seveda ni razumela, da bi to lahko bilo sporno. Skušali so ji preprečiti, toda vztrajala je pri svojem in "pobegnila" svojim gostiteljem.

Pa ne samo to. Našla je Messija, se z njim fotografirala obsežneje in bolj nasmejano kot s komerkoli ter tudi preživela največ časa. Domači klub je to seveda skušal skriti, a danes so fotoaparati in kamere povsod.

C-M8fLzUQAE78xk

Barcelona je hitro povsem pokvarila Realovo akcijo, po spletu pa so začeli krožiti video posnetki, ki se namesto z zaključno špico kraljevega kluba končajo z ... vdorom argentinskega vsiljivca. Da, tudi v tem primeru je bil zmagovalec on.

Spodaj si lahko najprej pogledate cenzuriran posnetek, v katerem je Real "pozabil" objaviti pobeg in dodatno fotografiranje. Nato pa še posnetek, kot ga je "popravila" Barcelona. Pa tudi fotografija je dovolj zgovorna. Da o Barcinem zmagovalnem tvitu ne govorimo!  

Članki iz rubrike