Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 24.04.2017 10:50:57

Razkrit verbalni boj med Ramosom in Piquejem: Kako je branilec Reala provociral svojega 'sovražnika' (video)

Reuters
V španski reprezentanci sta partnerja, v klubskem nogometu zaprisežena sovražnika. Sergio Ramos in Gerard Pique sta včeraj bila še eno v nizu svojih osebnih bitk.

Ko je v 77. minuti Lionel Messi stekel v protinapad, ga je kapetan Reala Sergio Ramos z divjim drsečim startom z dvema nogama pokosil in si prislužil direkten rdeči karton. 

Ramos je bil prepričan, da si izključitve nikakor ni izključil, zato ga je sodniška odločitev razbesnela. In ko je v svoji bližini zagledal Gerarda Piqueja, si ni mogel pomagati, pač pa ga je začel provocirati. "Habla ahora" mu je dejal. V prevodu "Zdaj govori". Nekako v kontekstu, češ, naj te slišim zdaj, kaj boš dejal. Ob tem je pokazal na tribune Santiaga Bernabeua, v smislu - vsi so videli, kako smo bili okradeni, zraven je še cinično ploskal. 



Jasno, Ramos je seveda Piqueja izzval, ker se je osrednji branilec Barcelone v zadnjih tednih, mesecih večkrat oglasil in nekako namigoval, da sodniki pomagajo Realu. Nazadnje je to storil po povratni tekmi četrtfinala lige prvakov med kraljevim klubom in Bayernom. 

Pique je po tekmi med Realom in Barcelono incident samo na kratko pokomentiral: "Ko bo prišel domov, mu bo žal za to, kar je izrekel." 

Članki iz rubrike