900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 23.04.2017 10:39:22

Škandal v Srbiji. Po žalitvah odšli s stadiona Partizana in obljubili točke Zvezdi!

Vodilni možje Vojvodine so protestno predčasno zapustili tekmo z beograjskimi črno-belimi, eden med njimi pa je domačemu vodstvu poslal sporočilo, ki je sprožilo škandal.

V srbski ligi za prvaka se je zadnji prvenstveni krog razpletel v skladu s pričakovanji. Vodilna Crvena zvezda je v Kruševcu z 2:1 slavila proti Napredku, Partizan je pred svojimi navijači z golom Uroša Đurđevića že v 33. sekundi z 1:0 ugnal Vojvodino. A tekma v prestolnici je zanetila tudi nov škandal. Vodilni možje prvoligaša iz Novega Sada so namreč v 69. minuti protestno zapustili stadion zaradi žaljivega in šovinističnega skandiranja uperjenega proti njihovemu klubu in navijačem, a zgodba se s tem še ni končala. Užaljeni gostje so ob odhodu bojda zažugali gostiteljem, da bodo v naslednjem krogu na domači preizkušnji s Crveno zvezdo prepustili točke rdeče-belim in jim tako olajšali pot do naslova prvaka.

"Drži, eden od funkcionarjev Vojvodine se je besen obrnil proti nam in nam rekel: 'Zaradi tega bomo Zvezdi pustili tekmo,' je razkril  športni direktor Partizana Ivica Iliev in nadaljeval: "Takšna izjava nas je osupnila. Ne morem verjeti. Veliko je ljudi, ki lahko to potrdijo. Oziroma lahko potrdijo vsi, ki so bili v loži."


Ogenj je seveda v strehi in znova so se začele številne razprave o regularnosti prvenstva, v vsakem primeru pa bo sredin spopad v Novem Sadu še posebej pod drobnogledom.

Članki iz rubrike