Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 22.04.2017 20:12:08

Kakšna legenda! Kakšen človek! Totti utišal vse "hejterje": Pozabite neumnosti, tole je resnica o Juventusu!

Kapetan Rome je navdušil italijansko javnost z redko videnim nastopom čiste odkritosti.

Velika italijanska legenda Francesco Totti je spregovoril o Juventusu, ki bo očitno ponovno italijanski prvak in ki je navdušil svetovno javnost, ko se je prek Barcelone uvrstil v polfinale lige prvakov. In če pričakujete, da se je velikan obnašal kaj rivalsko, se pošteno motite. Bolj se ne bi mogli. 

Čeprav sta Juventus in Roma zagrizena rivala, celo športna sovražnika in sta imela v zadnjih letih kopico neporavnanih računov, Totti ni mogel mimo skrajne odkritosti. Še več, pošteno se je obregnil tudi ob tiste navijače Rome, ki Juventusu očitajo nečednosti, pa tudi ob navijače (in nogometaše) Interja ter Napolija. 

"Slišati je bilo veliko neumnosti. O sodnikih, o pomoči Juventusu ... Ah, dajte, no ... Zlahka vam povem, zakaj je Juventus ves čas na vrhu. Zato, ker je preprosto najboljši. In to daleč najboljši," je zasedba velikega rivala navdušila 40-letnika tako v domačem prvenstvu kot nazadnje tudi v ligi prvakov. 

"Igra enako proti Barceloni in proti Chievu. In ne govorim o kvaliteti igre, t anih pri vseh. So pa fantje vedno enako lačni, vedno enako motivirani, vedno enako 'napaljeni'. Grizejo, ne popuščajo. V njihovih očeh vidiš, da so odločeni zmagati vse tekme. Druge ekipe tega nimamo in moramo se ukvarjati s tem, ne z neumnostmi." 

Verjetno ni treba posebej poudarjati, kako zelo besede odmevajo v Italiji in kakšne pozornosti so deležne. Take in drugačne. 

Značke: totti, roma, juventus

Članki iz rubrike