mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 22.04.2017 16:44:04

Smola ga je obiskala kar dvakrat. Poglejte neverjetna avtogola Brightonovega vratarja (video)

vszi
Vratar angleškega kluba Brighton David Stockdale, ki bo v prihodnji sezoni igral v premierligi, je tri kroge pred koncem druge angleške nogometne lige v Norwichu v prvem polčasu dosegel dva avtogola.

Obakrat se je žoga po zadeti vratnici odbila v njegov hrbet in končala v mreži.

Tekma v Norwichu se je končala z izidom 2:0 za domačo ekipo, vendar to v vrstah Brightona, ki si je v prejšnjem krogu po zmagi nad Wiganom z 2:1 po 34 letih zagotovil igranje med najboljšimi angleškimi klubi, ni povzročilo slabe volje.

"Res je neverjetno, na kakšen način smo izgubili tekmo, vendar Stockdale ni nič kriv. Preprosto ni imel sreče," je po smoli vratarja Brightona dejal njegov trener Chris Hughton.

Edini, ki je bil po tekmi razočaran, je bil Alex Pritchard, vezist domače ekipe, ki je dvakrat zadel okvir gostujočih vrat, Norwich pa se je zadetka veselil šele po tem, ko se je žoga od Stockdala odbila v mrežo.

"Lahko bi bil strelec dveh golov, tako pa sem vpisal samo dve asistenci," je po tekmi dejal 23-letni Pritchard, ki v letošnji sezoni za Norwich še ni dosegel gola.

Brighton & Hove Albion, kot je uradno ime novega angleškega premierligaša, je bil ustanovljen leta 1901, samo štiri sezone do zdaj pa so njegovi navijači lahko spremljali prvoligaški nogomet, in sicer od leta 1979 do 1983. V zadnji prvoligaški sezoni je celo prišel do finala pokala FA, kjer je izgubil z Manchester Unitedom.

David Stockdale je bil po tekmi šaljivo razpoložen in se obregnil ob svojo nesrečo.

Značke: nogomet, zanimivosti

Članki iz rubrike