favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 21.04.2017 12:29:42

Messi in Ronaldo se poljubljata na ulicah Barcelone (foto + video)

V noči na četrtek, torej neposredno po izpadu Barcelone v četrtfinalu lige prvakov, je na eni bolj osrednjih ulic v središču katalonske prestolnice nastal grafit, ki je takoj dvignil ogromno prahu.

Na ulici Passeig de Gracia – v neposredni bližini trgovine Apple Store, kjer naj bi bil mimoidočim najbolj na očeh – se v vsem svojem sijaju bohotita največja zvezdnika svetovnega nogometa Cristiano Ronaldo in Lionel Messi. Pravzaprav ne bi bilo nič čudnega, če ne bi 170 centimetrov visoki Argentinec kot zaljubljena mladenka stal na prstih ob 14 centimetrov višjemu Portugalcu ter v rokah držal vrtnico, in če se ne bi fanta strastno poljubljala.

messi ronaldo 1. jpg


Grafit je šokiral vse, ki so ta grafit videli v živo, šokira kajpak tudi vse tiste, ki si ta grafit ogledujejo po svetovnem spletu. In to tri dni pred večnim derbijem, pred El Clasicom v Madridu, ki morda že lahko odloči špansko prvenstvo. Real ima namreč ob tekmi manj tri točke več od Barcelone - v primeru zmage in doseženih treh točk na zaostali tekmi v Vigu bi imel že bržčas nedosegljivih devet točk naskoka.

messi ronaldo 2.jpg


Avtor kontroverznega grafita, ki ga je poimenoval 'Ljubezen je slepa' je dobro znani ulični umetnik Tvboy. Brez dvoma ni naključje, da bo El Clasico odigran v nedeljo zvečer ob 20.45, na dan Svetega Jordija - v Kataloniji praznik cvetja, ljubezni in knjig, sicer pa za ta dan pravijo, da je najbolj romantičen dan v letu oziroma kar dan zaljubljencev.

Članki iz rubrike