Mobilna verzija
nu
nu

Neverjetno! Minuta molka za zvezdnika, ki je bil ... na igrišču!? In to živ, seveda ... (video)

Na tekmi slovitega pokala libertadores so si privoščili šokantno napako.

V južnoameriški različici lige prvakov sta igrala kolumbijska ekipa Santa Fe in sloviti brazilski Santos. Ob tem je pred začetkom tekme zbrane nogometaše na sredini igrišča in navijače na tribunah nagovoril uradni napovedovalec in označil minuto molka za ... Ricarda Oliveiro. 

Vse lepo in prav, če sloviti nekdanji nogometaš Betisa in Milana ne bi bil ... na igrišču. Da, kot eden od zbranih nogometašev, ki naj bi objeti uprizorili tisti krožni špalir, značilen za minuto molka. In seveda kot eden od igralcev, pripravljenih za nastop na tej tekmi.

Zvezdnik je bil šokiran, njegovi soigralci tudi, nasprotniki prav tako. Spogledovanje in spraševanje je trajalo do konca molka, tekmo so nato odigrali, po njej pa so prišle informacije, kaj za vraga je šlo pri vsem skupaj narobe.

Odgovor je precej preprost in toliko bolj neprijeten. V računalniškem sistemu so se pomešala vnaprej posneta imena za predstavitev ekip in za minuto molka. Tako se je v slednjo pretihotapil nesrečni Oliveira, pri 36 letih še zelo živ. Namesto Kanec, nekdanjega nogometaša, ki je res umrl pretekli teden.  

Značke: oliveira , minuta-molka