Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

gv
gv
0 14.04.2017 15:52:44

Srce parajoče sporočilo Marca Bartre javnosti: Čutim ponos, ker to je vse, kar so zmogli!

Marca Bartra je iz bolnišnice, kjer trenutno okreva po terorističnem napadu na avtobus Borussie, poslal sporočilo, v katerem je zapisal vse, kar mu je ležalo na duši.

Branilec Borussie Marc Bartra ima časa na pretek, saj trenutno okreva v bolnišnici. V torkovem bombnem napadu jo je ravno on najhuje skupil, pri tem pa je utrpel zlom kosti v dlani in številne rane po roki.

Dan po tem dogodku se je oglasil na instagramu, objavil fotografijo in zraven pripisal, da je vse v redu, zdaj pa je svojim sledilce namenil pravo pismo, v katerem je izlil svojo dušo.

"Danes sem dobil najlepši obisk. Melissa in Gala mi pomenita vse na svetu, oni dve sta razlog, da se borim. To je bila najhujša izkušnja v mojem življenju, ki je ne bi privoščil nikomur na tem svetu. Bolečina, panika in negotovost. To, da ne veš, kaj se dogaja okoli tebe in kako dolgo bo trajalo ... to je bilo najdaljših 15 minut v mojem življenju. Šok se počasi umirja, volja po življenju, borbi, delu, nasmehu, joku, občutku, ljubezni, veri, igri in treningu se počasi vrača. Druženje z ljubljenimi osebami me motivira, kot tudi vonj trave. Lepo je videti polne tribune ljudi, ki cenijo naše delo, mi pa jim pomagamo pozabiti na skrbi v tem na trenutke norem svetu."



"Edina stvar, za katero prosim, je ta, da bi vsi živeli v miru. V teh dneh, ko vidim moje otečeno zapestje, čutim ponos. S ponosom ga pogledam, ker vem, kakšno škodo so želeli storiti v torek. To je vse, kar so zmogli."

"Hvala zdravnikom, osebju in ljudjem, ki so mo pomagali. Zapestje je odlično. Hvala tisoče navijačem, medijem, Borussii in mojim soigralcem, ki so mi stali ob strani. Morda se ni zdelo veliko, toda to mi je dalo moči za naprej."

"Moral sem nekaj napisati in sporočiti vse, kar mi je ležalo na duši. Zdaj se lahko soredotočim na popoln povratek v najkrajšem možnem času. S pozdravi, Marc."

Značke: bartra, borussia

Članki iz rubrike