nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 12.04.2017 10:41:53

Največji zaslužkar v 11 minutah zapravil dve enajstmetrovki (video)

Oscar je pozimi postal lastnik rekordnega prestopa v azijskem nogometu, kitajski Shanghai SIPG je Chelseaju zanj odštel 60 milijonov evrov. Brazilec zasluži neverjetnih 470 tisoč evrov na teden.

Eden najdražjih nogometašev na svetu je na koncu koncev le človek, ki tudi greši. Tako se mu je pred dnevi pripetilo, da je na tekmi 4. kroga azijske lige prvakov z japonsko Urawo v pičlih 11 minutah zgrešil kar dve enajstmetrovki.

ljubijankic


Zanimivo, ob spodrsljaja je od blizu videl tudi nekdanji slovenski reprezentant Zlatan Ljubijankić, ki je v izdihljajih prvega polčasa s podajo brazilskemu soigralcu Rafaelu Silvi tudi poskrbel za zmagoviti zadetek Urawe. Trener japonskega moštva je še en stari znanec slovenskih igrišč Mihajlo Petrović.

Po nekaterih informacijah naj bi Oscar v eni sezoni od nesramno bogatih Kitajcev prejel kar 24,5 milijona evrov, kar je celo več od največjih zvezdnikov nogometa Cristiana Ronalda in Lionela Messeija. V enajstih minutah, ko je v zrak pognal dva strela iz bele točke, je tako 25-letni Brazilec zaslužil 520 evrov.

Oscarja so po dveh zapravljenih enajstmetrovkah na Kitajskem označili za najdražjega "zapravljivca priložnosti" v zgodovini nogometa.

Značke: oscar, ljubijankič

Članki iz rubrike