Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 17.03.2017 12:26:15

Mourinho: Teh treh igralcev ne bi nikoli prodal, ampak res nikoli!

vszi
Jose Mourinho je pred začetkom sezone prevzel vodenje Manchester Uniteda.

Portugalec pa se je v enem izmed zadnjih intervjujev vrnil v tisti čas, ko je prišel na Old Trafford. Najprej je povedal, da ni imel priložnosti, da bi naredil selekcijo igralcev, na katere bi potem lahko računal v tej sezoni, se je pa obregnil ob udejstvovanje rdečih vragov na nogometni tržnici pred svojim prihodom.


"Prišel sem v klub, ki je bil v precej žalostnem stanju in ki še ni pripravljen za to, da bi Manchester United spet postal dominantna sila. Nismo še pripravljeni, da bi lahko poizkušali osvojiti vse," je dejal Mourinho in nadaljeval: "Ne morem razumeti, zakaj je Manchester United prodal tri igralce, ki jih jaz ne bi nikoli pustil oditi, ampak res nikoli. To so Angel Di Maria, Chicharito in Danny Welbeck. Hkrati pa je kupil nekaj igralcev, ki jih sam ne bi nikoli kupil."

Razložil je, da obstaja razlika v tem, kakšne morajo biti ambicije tako velikega kluba in kakšno je njegovo dejansko stanje. "Manchester United je velik klub in mislim, da mu ni treba igrati v ligi prvakov, da bi bil zanimiv najboljšim nogometašem. Poleti smo pripeljali igralce, ki bi lahko igrali ligo prvakov, a so raje prišli k nam - Ibrahimović v Parizu, Mkhitaryan v Borussii, Pogba v Juventusu. Toda pritegnili smo jih, ker so vedeli, da bo Manchester slej ko prej spet igral v najmočnejšem klubskem tekmovanju," je prepričan Mourinho.

Članki iz rubrike