bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

gv
gv
13 12.03.2017 09:23:47

Veliki junak Barcelone bo izpustil tekmo španske lige, razlogu za odsotnost pa ne verjame nihče!

Reuters
Eden od zvezdniškega trojčka Barcelone Neymar bo izpustil nedeljsko tekmo v domačem prvenstvu.

Barcelona je sredi tedna v ligi prvakov na kolena spravila PSG in poskrbela za največji preobrat v zgodovini lige prvakov. Brazilski nogometaš Neymar je bil veliki junak preobrata na Camp Nouu, saj je v zadnji sedmih minutah dosegel dva zadetka in podal za zadnji gol na obračunu, s katerim je Barca uspešno nadoknadila zaostanek z 0:4 s prve tekme in se uvrstila v četrtfinale lige prvakov.

Očitno pa jo je Neymar v sila napeti končnici skupil, saj bo zaradi poškodbe aduktorja izpustil današnji dvoboj v španskem prvenstvu, v katerem se bo Barcelona na gostovanju v La Coruni pomerila z Deportivom. Toda po tej novici so se pojavile govorice, da se za Neymarjevo odsotnostjo skriva povsem drugačen razlog.

Ni skrivnost, da sta si Neymar in njegova sestra Rafaella zelo blizu, ne nazadnje si je na ramo vtetoviral celo njen portret, ravno ona pa naj bi bila tudi razlog za njegovo odsotnost. Neymar bo namreč izpustil že tretjo zaporedno tekmo, ki je na sporedu okoli 11. marca. Zakaj ta datum? Takrat ima Rafaella rojstni dan, katerega pa Neymar ne bi želel zamuditi za nič na svetu.

Letos bo tekmo tako izpustil zaradi poškodbe, lani je manjkal zaradi rumenih kartonov, predlani pa je bil med 4. in 14. marcem na "dopustu".

neymar beckran

Značke: neymar, barcelona

Članki iz rubrike