sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

rb
rb
0 28.02.2017 14:13:56

Navijači Liverpoola trenerju poslali jasno sporočilo, Klopp odgovarja

vszi
Še pred kratkim tako zelo priljubljen strokovnjak se je znašel na udaru kritik.

Kako se lahko v nogometu vse skupaj hitro postavi na glavo, zelo nazorno razkriva primer trenerja Liverpoola. Še nedolgo nazaj je bil Jürgen Klopp oboževan, velik ljubljenec navijačev, toda po porazu z Leicesterjem je zapihal drugačen veter. Po že petem na zadnjih sedmih tekmah v vseh tekmovanjih so privrženci kluba z Anfielda ogorčeni, da bi bilo vse skupaj še bolj boleče, aktualni prvaki v letošnjem letu v premier ligi do ponedeljkovega obračuna niti enkrat niso zatresli mreže. Zdaj so jo trikrat in tudi zaradi tako obetavne podobe so mnogi prepričani, da so igralci Claudio Ranieriju zarili nož v hrbet in imajo največ zaslug za njegov odhod, zato so prav tako tarča kritik.

A navijači Liverpoola se kakopak ubadajo s svojimi problemi in po zadnjem porazu so mnogi prepričani, da je napočil čas za slovo nemškega strokovnjaka. Družabna omrežja so polna kritik na njegov račun, tudi sam se seveda zelo dobro zaveda zahtevnosti razmer.



»Stanje je resno. Vsi igramo za svojo prihodnost, vključno z menoj. O vseh nas se sodi vsak dan, še zlasti na velikih tekmah. Čutim maksimalno odgovornost, ker sem odgovoren,« pravi Jürgen Klopp.

Nekateri angleški mediji poročajo, da bi utegnila biti za njegovo prihodnost usodna nedeljska tekma z Arsenalom na Anfieldu. V primeru poraza bi se menda lahko zgodilo, da bodo vodilni možje poiskali novega trenerja. »Hvalabogu, da ne igramo jutri. Moramo analizirati razmere, se odzvati in zmagati. Zaskrbljen sem, toda imamo nekaj časa, pokazati moramo reakcijo,« je povedal (še vedno) trener Liverpoola.

Značke: klopp, liverpool

Članki iz rubrike