Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

muk
muk
11 17.02.2017 13:18:54

In vidva, sprehajalca, sta vredna 105 milijonov?! (video)

Reuters
Arsenal je pred dnevi na Allianz Areni prejel še eno bolečo zaušnico. Največji plaz kritik se je pri tem usul na trenerja Arsena Wengerja, a tudi igralci seveda niso ušli kritikam in kritikom, najbolj ostrih pa sta bili deležni prav največji zvezdi.

Skupaj sta bojda vredna kar 105 milijonov, na zelenici pa sta na trenutke videti kot nedeljska rekreativca. Govora je seveda o Mesutu Özilu in Alexisu Sanchezu. Na svetovnem spletu se je pojavil izseček s sredine tekme, ki je še dodatno dvignil pritisk vsem tistim, ki stiskajo pesti za topničarje. Medtem ko Bavarci počasi napletajo mrežo okoli njihovih vrat, sta omenjena nogometaša zgolj anemična opazovalca. Kot da se ju vse skupaj sploh ne tiče in kot da sta z mislimi nekje drugje, kar je dvignilo pritisk tudi nekaterim soigralcem. Kot je razvidno na spodnjem posnetku, je živce nad Özilom izgubil tudi Alex Oxlade-Chamberlain.

Brez energije, brez borbenosti, brez žara. Morda se prav v njuni popolni odsotnosti še najbolj nazorno odraža dejstvo, da je Wenger izgubil niti ter vez z ekipo, pod velikim vprašajem pa je tudi nadaljnja prihodnost Özila in Sancheza v klubu s severa Londona.

Članki iz rubrike