palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

sta
sta
2 13.02.2017 18:12:20

Skrb v Realu zaradi Ronalda

Pred sredino prvo tekmo osmine finala lige prvakov imajo skrbi zaradi poškodb v taborih münchenskega Bayerna in madridskega Reala.

Pri Špancih je današnji trening ločen od soigralcev opravil prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, pri Nemcih pa je s treninga odšepal Xabi Alonso. A naj bi bila oba do srede nared za največje napore.


Portugalec Cristiano Ronaldo je konec tedna na prvenstveni tekmi utrpel močan udarec v desno nogo, današnji trening pa je z rojakom Fabiom Coentraom opravil ločeno. Pri Madridčanih verjamejo, da bo Ronaldo do sredine tekme z Napolijem nared. Današnji trening je z ekipo opravil Valižan Gareth Bale, ki se vrača po trimesečni odsotnosti zaradi poškodbe. Bale za sredino tekmo ne bo pripravljen, so sporočili iz Reala.

Z današnjega treninga v Münchnu je odšepal Xabi Alonso, španski vezist je trčil z rojakom Javijem Martinezom in se z bolečim kolenom odpravil v slačilnico. Bayern je sporočil, da naj bi Alonso v torek spet treniral. Bavarci, v sredo se bodo pomerili z Arsenalom, bodo prvo tekmo osmine finala lige prvakov igrali brez še vedno poškodovanih Jeroma Boatenga in Francka Riberyja.

Značke: ronaldo, real, bayern, alonso

Članki iz rubrike