Mobilna verzija
nu
nu

Owen ga je užalil, Ronaldo mu je zdaj odgovoril

Reuters

"Pa sem mislil, da sem se jaz zredil," je na družabnem omrežju Twitter zapisal nekdanji angleški nogometaš Michael Owen. In pristavil: "Potem pa sem zagledal Ronalda!"

Neprimerno? Žaljivo? Nedopustno? Po odzivih sodeč, zagotovo. Fanta, ki sta pred več kot desetimi leti delila slačilnico madridskega Reala, sta se pred dnevi znašal eden ob drugem na zalenici stadiona Santiaga Bernabeu. In ob njiju še Francoza Raymond Kopa in Zinedine Zidane ter Portugalca Luis Figo ter Cristiano Ronaldo. Sami velikani belega baleta.


Odziv na žaljiv komentar je bil hiter, konkreten in zelo neposreden - češ, kako lahko tako nespoštljivo govoriš o nekom, kateremu nisi segel niti do ...

Naposled se je oglasil tudi sam Ronaldo. "Močno sem presenečen, celo šokiran nad tem, kako pomembni so moji kilogrami v tem svetu, v katerem živimo. Če sem iskren, res ne bi vedel, zakaj je to tako pomembno."

ronaldo owen


No, Owen je uspel razjeziti še enega Brazilca, še eno ikono madridskega Reala. Roberto Carlos je dejal, da je že pošteno sit šal o odvečnih kilogramih: "Ne maram takšnih šal. Ronaldo je moj zelo dober prijatelj. Pri njem sploh ne gre za njegovo telo, ampak za njegovo srce. Ima zelo zelo veliko srce."

Palec dol, Michael. Ustrelil si mimo ...